SC Medmark SRL

Suntem receptivi la problemele cu care va confruntati, cerintele si necesitatile pe care le aveti, pentru ca mai apoi impreuna sa luam cele mai bune decizii pentru crearea unui plan eficient de atac.

Suntem o firma autorizata si va punem la dispozitie cele mai noi si potrivite metode si aparate ecologice de combatere, control si preventie impotriva soarecilor si sobolanilor.

medmark

Servicii DDD Ecologice

Program Medmark

Magazin: L-V intre 09.00-17.00
Consultanta si Interventii DDD: 08.00 - 21.00

Punct de lucru

Depozit, magazin desfacere:
Satu Mare, Str. Corvinilor Nr.26

Identificare Fiscala

CUI: RO19143958; J30/1061/2006
Str. Maramures Nr.16, Satu Mare

Cum se realizeaza deratizare ecologica?

Evaluam in prima faza gradul de infestare pe baza urmelor lasate: excremente, urme de mancare inceputa, cuiburi de hartie maruntita, tesatura sau chiar plante uscate, semne de roadere a ambalajelor alimentare, mirosuri deranjante in locuri ascunse, gauri in pardosea, pereti etc.

Dupa o inspectie amanuntita a spatiului se alege metoda de combatere tinandu-se cont de gradul de insfestare, destinatia spatiului si tipul de daunatori.

In decursul celor peste 10 ani de cand activam in domeniul deratizarii profesionale am acumulat experienta gestionand o varietate mare de obiective cum ar fi:

  • fabrici si hale industriale, depozite unitati de productie alimentara
  • restaurante, baruri, sali de spectacole
  • spitale, scoli si gradinite
  • blocuri si case
  • cabinete medicale si birouri
  • magazine si centre comerciale

Actionam conform cu legislatia in vigoare si furnizam toate documentele necesare in relatia cu institutiile acreditate de control. Lucrarile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotite de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei:

  • data efectuarii lucrarilor
  • cantitatea si denumirea substantelor folosite
  • metodele utilizate

Acest proces verbal va sustine activitatea dvs in cazul in care organele competente efectuaza inspectii.

Lucrarile sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (autorizata de Directia de Sanatate Publica), serviciile noastre DDD se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, atat din domeniul industrial cat si din cel public sau privat (spatii comerciale, industriale, publice, private).