Medmark – Servicii DDD din 2007

dezvoltare durabila - Metode Ecologice

Medmark srl – Compania noastra este prezenta pe piata serviciilor specializate de Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare din anul 2007. A urmat o cale fireasca de dezvoltare in urma experientei si a nevoilor partenerilor nostri de a primi servicii intr-un mod profesionist. Oferim servicii specifice DDD, consultanta de specialitate precum si alte servicii conexe inainte si dupa efectuarea operatiunilor.

Avem lucrari atat cu persoane fizice cat si cu companii medii si mari, scoli si gradinite din mediul urban si rural. Magazine industria alimentara, si altele din judetele Satu Mare si Maramures.

De obicei incheiem contracte pe durata nelimitata cu partenerii nostri, tocmai pentru a pune la dispozitia lor toate resursele noastre in ceea ce priveste rezolvarea problemelor specifice, a operativitatii actiunilor – raspundem prompt la solicitarea telefonica a clientilor in caz de urgenta.

Actionam conform cu legislatia in vigoare si furnizam toate documentele necesare in relatia cu institutiile acreditate de control. Lucrarile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotite de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei:

  • data efectuarii lucrarilor
  • cantitatea si denumirea substantelor folosite
  • metodele utilizate

Acest proces verbal va sustine activitatea dvs in cazul in care organele competente efectuaza inspectii.

Lucrarile sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (autorizata de Directia de Sanatate Publica), serviciile noastre DDD se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, atat din domeniul industrial cat si din cel public sau privat (spatii comerciale, industriale, publice, private).