Servicii Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie Satu Mare, Maramures

Servicii eficiente de exterminare a rozatoarelor (soareci, sobolani) prin metode ecologice fara riscuri pentru cei din mediul inconjurator.

Dezinsectie

Eliminarea si controlul insectelor daunatoare: gandaci, muste, tantari, molii, viespi, plosnite, purici, paduchi, furnici, paianjeni.

Dezinfectie

Combatere eficienta a bolilor infectioase.

dezinsectie deratizare satu mare baia mare

Aria de acoperire si locatii gestionate DDD

Judetele Satu Mare si Maramures, lucram atat pentru persoane fizice cat si pentru companii medii si mari sau institutii publice din mediul urban si rural: fabrici, unitati de productie si depozite alimentara, hoteluri, restaurante, magazine, birouri, cabinete, institutii publice, scoli si gradinite, asociatii de proprietari, case si zone rezidentiale.

dezinsectie fabrici gandaci muste molii

Dezinsectie

Dezinfectie

Actionam conform cu legislatia in vigoare si furnizam toate documentele necesare in relatia cu institutiile acreditate de control. Lucrarile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotite de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei:

  • data efectuarii lucrarilor
  • cantitatea si denumirea
  • substantelor folosite
  • metodele utilizate

Acest proces verbal va sustine activitatea dvs in cazul in care organele competente efectuaza inspectii.

Lucrarile sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (autorizata de Directia de Sanatate Publica), serviciile noastre DDD se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, atat din domeniul industrial cat si din cel public sau privat (spatii comerciale, industriale, publice, private).

Dezinsectia gandacilor?

Exista doua specii de gandaci foarte raspandite pe care le intalnim deseori in mediul urban sau rural:

  • Gandacul negru, din familia Blattodea;
  • Cel galbui roscat, denumit popular “gandac de bucatarie oriental” si stiintific “Blatta Germanica”

Acesta din urma este cel mai frecvent si mai greu de inlaturat, traieste in special regiunile urbane, in locuri umede si calde din case, in spatele pieselor de mobila, a frigiderului, in jurul tevilor si în fantele zidurilor.

Gandacii de bucatarie sunt nocturni, se ascund in timpul zilei in colturile umede si intunecate, sunt cunoscuti ca fiind cele mai daunatoare insecte.

  • Se hranesc cu alimente pentru oameni si pentru animale de companie, dar si cu sapun, lemn si aproape orice bun de prin casa cu valoare nutritiva
  • Transporta microbi pe care le depun pe alimente si in locurile prin care circula
  • Alimentele si hainele se infesteaza cu excrementele si cu secretiile din cavitatea lor bucala, de aceea sunt un real pericol pentru sanatatea oamenilor

Pentru persoanele alergice gandacii de bucatarie sunt un potential alergen.

Au o capacitate extraordinara de adaptare si supravietuire.

O femela produce intre 4 si 8 capsule cu oua, cu o lungime de circa jumatate de centimetru, de o culoare maro deschis si contin 30-40 de oua. Aceasta capsula e transportata de catre femela in abdomenul ei 28-30 de zile, pana cand nimfele sunt pregatite sa iasa. Anual, se nasc cate 3-4 generatii de gandaci, fiecare avand o durata medie de viata de 100-200 de zile.

Intr-un mediu unde exista suficienta hrana si umezeala, o femela produce peste 1.000.000 de descendenti.

Durata de viata a acestei specii este de aproximativ 6 luni.

Dezinsectie gandaci – Combatere, Eliminare si Preventie

Masuri pentru dezinsectie:
● Reparatia instalatiilor, a robinetelor si impiedicarea scurgerile de apa;
● Sigilarea punctelor de intrare, precum gaurile dintre tevi, ferestre, usi, dulapurile de bucatarie;
● Folosirea cosurilor de gunoi cu capac etans, depozitarea produselor alimentare depozitate in recipiente sigilate, pastrarea curateniei in bucatarie;
● Stergerea petelor de condens;

Insectele si gandacii prezinta pericole cu implicatii medicale majore pentru sanatatea noastra si necesita interventia prin dezinsectie pentru eliminare cat mai rapida.