Institutii si Organizatii Publice

deratizare scoli birouri institutii publice

Oferim servicii autorizate de deratizare scoli, dezinsectie, si dezinfectie institiilor si organizatiilor publice care detin sau administreaza spatii de birouri, cabinete, unitati scolare sau prescolare.

Cadrul legal pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Conform reglementarilor legale in vigoare, normele de igiena si inclusiv cele care fac referire la operatiunile DDD sunt obligatorii pentru toate unitatile din sistemul public (institutii publice) si privat (persoane fizice si juridice).

Actul normativ care reglementeaza periodicitatea si obligativitatea de executare a lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare si tratament) stipuleaza ca dezinsectia preventiva se efectueaza o data la 3 luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. Deratizarea se executa in mod continuu si ritmic, in scopul impiedicarii refacerii rapide a populatiei de daunatori.

Singurul document in baza caruia se poate dovedi faptul ca lucrarile au fost prestate este procesul verbal de receptie a lucrarilor de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare. Procesul verbal cuprinde data si toate serviciile DDD care au fost prestate, substantele folosite.

Contractul de prestari servicii DDD are valoare in fata organelor de control doar insotit de procesele verbale aferente interventiilor.

Dezinsectie, deratizare, dezinfectie scoli si gradinite

Oferta DDD destinata scolilor si gradinitelor incepe intotdeauna cu o inspectie completa a locatiei. Adunam informatii utile pentru a crea un set de masuri si activitati pentru eliminare, control si preventie impotriva daunatorilor. Serviciile includ combaterea insectelor si controlul rozatoarelor mici si mari.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Spitale si Cabinete Medicale

Efectuam lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie profilactica sau preventiva si terapeutica sau de combatere.

  • Preventie cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor si a germenilor patogeni
  • Impiedicarea aparitiei daunatorilor in interiorul unitatilor sanitare (spitale, cabinete medicale, clinici, unitati de recuperare si tratament).

Recomandam efectuarea de lucrari specifice de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si in jurul cladirilor.

  • Eliminarea focarelor,¬† indeparta rozatoarele, insectele pentru a combate anumite boli infectioase sau parazitare. Atat deratizarea cat si dezinsectia si dezinfectia de combatere se realizeaza in mod repetat, pana la distrugerea intregului focar.

Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se adreseaza tuturor categoriilor de institutii publice, pentru o oferta personalizata va invitam sa ne contactati!