Hoteluri si Restaurante

deratizare hoteluri restaurante satu mare

Deratizare restaurant, pentru restaurante, cafenele (locatii cu profil alimentar) legislatia in vigoare stipuleaza in mod obligatoriu importanta si periodicitatea operatiunilor de dezinsectie si deratizare. Produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor DDD trebuie sa fie avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor.

Dezinsectie, deratizare restaurant sau hotel

Exista o mare varietate de hoteluri si restaurante in oras, fiecare cu specificul sau atat din punct de vedere al locatiei cat si din punct de vedere al proceselor interne. Acesta este motivul pentru care vom incepe mereu cu o inspectie completa a proprietatii. Astfel vom intelege exact tipul, natura si gradul de infestare al daunatorilor cu care va confruntati.

Pe baza constatarilor elaboram un plan de protectie personalizat pentru deratizare restaurant.

Va punem la dispozitie toate cunostintele dobandite si va informam despre cele mai noi metode de combaterea a daunatorilor. Pachetul nostru standard de protectia a restaurantelor si hotelurilor include dezinfectie, controlul insectelor si rozatoarelor.

In plus fata de combatere a daunatorilor, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  • Izolarea prin identificarea potentialelor puncte de acces a daunatorilor
  • Controlul insectelor zburatoare folosind metode ecologice, aprobate, care constau in electroinsecticide, capacane adezive, capcane pe baza de lumina atractanta.
  • Eliminarea mirosurilor – mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.
  • Controlul pasarilor – pasarile pot fi o pacoste mare si pot provoca pagube materiale pentru cladiri, acoperisuri, sisteme de ventilatie.

Actul normativ care reglementeaza periodicitatea de executare a lucrarilor de dezinsectie si deratizare este Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede ca: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

Deratizare, dezinsectia, dezinfectie restaurante, cafenele si fast food-uri

Daca sunteti la inceput de drum in domeniul HoReCa sau pur si simplu cunoasteti deja obligatia legala de a avea un contract pentru serviciile de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie, atunci va invitam sa ne contactati.

Oferim garantii pentru perioada contractuala, daca este necesar ca intre interventii sa revenim, o vom face pana la exterminarea tuturor vectorilor de disconfort indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alti daunatori.

Totodata, evaluarea si inspectia se fac gratuit.

Cum Procedam?

Dupa ce stabilim pretul interventiilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, stabilim de comun acord programul activitatilor specifice DDD. Vom face impreuna o inspectie a spatiului si de restul ne ocupam noi. Program nostru de munca este FLEXIBIL, realizam interventiile astfel incat sa nu periclitam programul de functionare al unitatilor comerciale.

Emitem Proces Verbal de executare a lucrarilor de deratizare restaurante sau hoteluri, in care precizam toate detaliile interventiei de Deratizare, Dezinsectie sau Dezinfectie. Acest proces verbal atesta in fata organelor abilitate ca in locatia dvs s-au efectuat interventiile conform normelor in vigoare. GARANTAM sa raspundem in fata institutiilor abilitate pentru eventualele neconformitati in ceea ce priveste executarea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si/sau dezinfectie.

Atunci cand se apropie termenul de executare al lucrarilor DDD va anuntam pentru a stabili de comun acord cand se vor efectua interventiile tinand cont de programul si disponibilitatea dvs.