Magazine si Spatii Comerciale

deratizare dezinsectie magazine spatii comerciale

Deratizare Magazine si Dezinsectia Spatiilor Comerciale

In cazul gestionarii magazinelor si diferitelor spatii comerciale se recomanda o atentie sporita la preventia si combaterea daunatorilor de orice fel. Nu doar la deratizare punctuala pe moment in magazine.

Pe langa daunele materiale provocate, prezenta gandacilor, mustelor, rozatoarelor sau oricaror alte tipuri de daunatori in magazin sau spatiu comercial odata observate de catre client poate cauza urmari grave, o imagine patata care genereaza in majoritatea cazurilor pierderi viitoare importante. Adevarul este ca, putine probleme pot cauza pagube mai mari decat o infestare cu gandaci sau sobolani detectata de client.

Legislatia in vigoare pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Standardele si prevederile legale in ce priveste activitatile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru magazine si spatii comerciale sunt prevazute in Actul Normativ / Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede ca: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

Preventia este cheia succesului pentru deratizare magazin.

Intelegem de ce insectele si rozatoarele actioneaza intr-un anumit mod, si de ce sunt atrase de magazinul dvs. Furnizam solutii fundamentate si atestate stiintific ce sunt adaptate specificului problemei dvs.
Suntem o firma autorizata si pentru mediul de retail, satisfactia clientilor dumneavoastra – si reputatia dvs – sunt cele mai importante aspecte si pentru noi. In general incepem cu o inspectie completa a locatiei, oferind solutii bazate pe stiinta care ofera rezultate eficiente.

Pachetul nostru standard deratizare magazine si dezinsectie include si combaterea insectelor si controlul rozatoarelor.

In plus fata de combatere a daunatorilor, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  • Izolarea prin identificarea potentialelor puncte de acces a daunatorilor
  • Deratizare ecologica soareci si sobolani
  • Controlul insectelor zburatoare folosind metode ecologice, aprobate, care constau in electroinsecticide, capacane adezive, capcane pe baza de lumina atractanta.
  • Eliminarea mirosurilor – mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.
  • Controlul pasarilor – pasarile pot fi o pacoste mare si pot provoca pagube materiale pentru cladiri, acoperisuri si sisteme de ventilatie.

Program nostru de munca este FLEXIBIL, realizam interventii NON-STOP pentru a nu periclita programul de functionare al unitatilor comerciale.

Pentru a nu va tulbura activitatea in relatia cu organele abilitate pentru verificare, lucrarile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotita de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea substantelor folosite, metode utilizate, etc.

Acest proces verbal va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii.

Practic, procesul verbal face dovada lucrarilor executate.

Avand in vedere diversitatea unitatilor comerciale ofertele se realizeaza conform unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.