Unitati de Productie, Industria Alimentara

deratizare fabrici industria alimentara productie

Datorita exigentelor solicitate de catre legislatia in vigoare si implicit a standardelor pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru fabrici cu profil alimentar asiguram executia lucrarilor DDD la un nivel inalt de performanta.

Avand in vedere diversitatea unitatilor cu profil industrial, cream ofertele conform unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.

Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Fabrici (productie industriala)

Program nostru de lucru este flexibil si adaptat la nevoile clientilor. Realizam interventii conform unui program stabilit de comun acord, iar evaluarea si inspectia se fac gratuit.

Actionam conform cu legislatia in vigoare si furnizam toate documentele necesare in relatia cu institutiile acreditate de control. Lucrarile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotite de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei:

  • data efectuarii lucrarilor
  • cantitatea si denumirea substantelor folosite
  • metode utilizate

Acest proces verbal, va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii. Practic, procesul verbal face dovada lucrarilor executate.

Pe toata perioada contractuala va oferim garantie, iar echipa noastra este informata si instruita periodic despre noile metode si norme de combatere si prevenire a daunatorilor, despre substantele si implicit echipamentele folosite pentru intreg procesul de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Lucrarile sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (autorizata de Directia de Sanatate Publica), serviciile noastre DDD se adreseaza tuturor categoriilor de clienti din domeniul industrial.

Deratizare fabrici din industria alimentara

Medmark va pune la dispozitie toata documentatia si experienta pe care o are in combaterea daunatorilor in spatiile de productie si prelucrare a alimentelor. Va propunem un program conceput special pentru nevoile industriei alimentare, activitati specifice de Interventii – Exterminare – Control si Preventie prin metode ECOLOGICE.

In plus, va putem pune la dispozitie, un sistem de consultanta gratuita cuprinzatoare astfel incat sa preintampinati intotdeauna problemele potentiale. Know-Howul dobandit de echipele noastre vor fi cu siguranta un plus pentru dvs si compania pe care o administrati.

In plus fata de serviciile de dezinsectie si deratizare industria alimentara, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  • Exterminarea daunatorilor prin metode ecologice
  • Neutralizarea deseurilor de origine animala (prin incinerare)
  • Depistarea cailor de acces cu scopul crearii unei bariere atat impotriva rozatoarelor cat si a insectelor

In situatia in care este necesar sa revenim intre interventii, o vom face pana la exterminarea tuturor vectorilor indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alte insecte.

Dezinsectie pentru Industria Alimentara

Insectele zburatoare reprezinta un risc major in industria alimentara si de prelucrare a bauturilor. Putem lucra cu dvs pentru a dezvolta un plan de combatere si control a insectelor zburatoare care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, folosind o combinatie de capcane luminoase, electroinsecticide, capcane adezive pentru prevenirea infestarilor.

Ne ocupam de asemenea de dezinfectia suprafetelor si a scurgerilor prin utilizarea unor solutii cu impact redus asupra mediului si care va ajuta sa mentineti un mediu de productie curat, sigur si sanatos.

Preturi Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Pentru serviciile noastre, preturile se stabilesc in functie de:

  • gradul de infestare si suprafata spatiului
  • tipul daunatorilor si frecventa interventiilor

Pentru o oferta de pret personalizata pentru oricare dintre serviciile noastre, va invitam sa ne contactati.