Deratizare Depozite si Hale Industriale

deratizare depozite hale industriale

Deratizare depozite, hale industrialea, spatii de productie.

In cazul gestionarii diferitelor spatii de depozitare se recomanda o atentie sporita la preventia si combaterea daunatorilor de orice fel. Oferim servicii de deratizare depozite – preventie, exterminare si combatere – prin metode ecologice. Rozatoarele, dar si gandacii si insectele pot cauza distrugeri si pierderi mari prin contaminarea ambalajelor si a materialelor depozitate.

Legislatia in vigoare pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Standardele si prevederile legale in ce priveste activitatile de deratizare depozite, dezinsectie si dezinfectie pentru magazine si spatii comerciale sunt prevazute in Actul Normativ / Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede ca: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

Preventia este cheia succesului si eficacitatii.

Insectele si rozatoarele actioneaza intr-un anumit mod, sunt atrase spre spatiile mari de depozitare in special in perioada toamna-iarna. Va putem furniza solutii fundamentate si atestate stiintific ce sunt adaptate specificului problemelor de acest tip.

Suntem o firma autorizata si pentru deratizare depozite industriale.

In general incepem cu o inspectie completa a locatiei, oferind solutii bazate pe stiinta care ofera rezultate eficiente. Pachetul nostru standard de protectia include combaterea insectelor si controlul rozatoarelor. In plus fata de combatere a daunatorilor, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  • Izolarea prin identificarea potentialelor puncte de acces a daunatorilor
  • Controlul insectelor zburatoare (in principal a mustelor, dar nu numai) folosind metode ecologice, aprobate, care constau in electroinsecticide, capacane adezive, capcane pe baza de lumina atractanta.
  • Eliminarea mirosurilor – mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.
  • Controlul pasarilor – pasarile pot fi o pacoste mare si poate provoca pagube materiale scumpe pentru cladiri, acoperisuri si sisteme de ventilatie.

Pentru a nu va tulbura activitatea in relatia cu organele abilitate pentru verificare, lucrarile noastre de Deratizare depozile di hale industriale, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotita de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea substantelor folosite, metode utilizate, etc.

Acest proces verbal va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii.
Practic, procesul verbal face dovada lucrarilor executate.

Avand in vedere diversitatea unitatilor comerciale, oferta de pret se realizeaza conform unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.