Spatii Rezidentiale, Asociatii de Proprietari

deratizare case exterminare soareci sobolani apartamente blocuri asociatii proprietari

Deratizare case, dezinsectie si dezinfectie pentru asociatii de proprietari

Oferim servicii DDD – punctual sau periodic pentru asociatii de proprietari, blocuri, ghene de bloc, apartamente, deratizare case, curti interioare.

Cei peste 10 ani de experienta ne-au ajutat sa intelegem provocarile care vin odata cu interventiile DDD in spatiile locative. Combaterea daunatorilor pentru asociatii de propietarii poate sa reprezinte un proces ingreunat din cauza diferentelor intre locatari. Pentru a preveni contaminarea in interiorul blocurilor este recomandat sa se realizeze lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie periodic atat in interior cat si in exteriorul cladirilor.

Daca este necesar vom reveni intre interventii pana la exterminarea tuturor daunatorilor indiferent ca sunt gandaci, soareci sau sobolani.

Serviciile DDD sunt realizate de catre o echipa autorizata de Directia de Sanatate Publica.

Toate substantele folosite sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si nu afecteaza sanatatea familiei, precum si a animalelor de companie. Dupa executarea lucrarilor se intocmeste un proces verbal care face dovada lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Echipa noastra de teren este informata si instruita periodic despre noile metode si norme folosite pentru intreg procesul de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Aveti probleme cu daunatorii?

Nu ezitati sa ne contactati pentru deratizare case si dezinsectie spatii locative:

  • Deratizare – exterminare soareci, sobolani – eliminare si combatere prin metode ecologice
    • deratizarea vecinatatilor, atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor pentru a elimina locurile de adapost

Deratizarea ecologica nu reprezinta pericol pentru copii si alte animale si garanteaza igiena maxima deoarece sobolanii sau soarecii nu vor muri in mediul ambiental ci in interiorul aparatului. Dupa capturare ne ocupam de eliminarea lor prin incinerare (circuit complet pentru neutralizarea deseurilor de origine animala).

  • Dezinsectie – eliminarea si controlul insectelor daunatoare: gandaci, muste, tantari, molii, viespi, plosnite, purici, paduchi, furnici, paianjeni.
  • Igienizare si dezinfectie spatii locative, curti, imprejmuiri, blocuri